‘YILIN ANNESİ' OLMAYI EN ÇOK O HAKETTİ

‘YILIN ANNESİ

KAYSERİ'DE EŞİ YOĞUN BAKIMDA OLAN, BİR ÇOCUĞU ENGELLİ OLAN KANSER HASTASI SAFİYE ÇEVİKEL'E AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATI TARAFINDAN ‘YILIN ANNESİ' ÖDÜLÜ VERİLDİ

AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Anneler Günü' törenine AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Pelin Gündeş Bakır, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ile çok sayıda partili katıldı.
Törende Safiye Çevikel'e ‘Yılın Annesi' ödülü verildi. Çevikel'e ödülünü AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı takdim etti. Çevikel, Hepinizin anneler gününü kutluyorum, ayrıca engelli çocuklarım olduğu için de engelliler haftanızı kutluyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan arkamızda olduğu için ona teşekkür ediyorum. Bütün engellileri severek, sayarak, engelli çocuklarımızla her şeyi başaracağımıza inanıyorum. Engellileri engelli olarak görmüyorum. Engelli çocuklarımıza bizim olmasa da her zaman sevgiyle yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Bu kadar zorluğun içinde bu ödül beni çok mutlu etti” diye konuştu.
Pakırtaşı, Çevikle'in, bütün bu zorluklara rağmen annelik görevini yerine getirmeye çalışmasıyla bu ödülü en çok hak edenlerden olduğunu söyledi. ‘Cennet anaların ayakları altındadır' sözünü hatırlatan Pakırtaşı, AK Parti hükümetinin, anneleri rahat ettirecek tüm icraatlarda elini taşın altına koyduğunu söyledi.



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”